wedding photography summit 2020

Wedding Photography Summit 2020

En av de bästa investeringarna jag själv som bröllopsfotograf kan göra är att utbilda mig eller testa nya saker. Det är nämligen så himla lätt som kreatör att glömma var man är eller vad man har åstadkommit. Istället läggs mycket av energin på vart man ska. Så känner i alla fall jag ibland.

Wedding Photography Summit 2020

Jai Long är en fotograf och business coach som planerade denna workshop som pågick under två dagar. Flera fotografer som jag ser upp till föreläste om varför de gör det de gör och delade några tips till oss som lyssnade.

Efter denna workshop känner jag mig nu så himla inspirerad och närvarande i där jag är just nu. Jag ser också mitt företagande på ett nytt sätt där jag känner att jag i år har hamnat på rätt väg. Jag vill lyssna in, förstå och därefter berätta er historia, oavsett om det är bröllop, familj- eller gravidfotografering.

Några punkter som jag känner att jag vill ta med mig framåt är:

  • Jag fotograferar för er skull och kommer att lyssna, ta in och berätta er historia. Något jag också vill utforska är att på ett annat sätt visa hur det kändes med mer än bara stillbild. Jag har länge velat få in ljud och video men har inte haft tiden innan.
  • Jag kommer att fortsätta med mina tekniker och ge er övningar men röra mig "tillsammans" med er. Detta så att jag kan utforska nya kompositioner och vinklar.
  • Alltid ha kameran redo ifall det händer något plötsligt så att jag hinner fånga just den stunden på bild.
  • Fortsätta ge er den bästa kundupplevelsen från det första mejlet till efter er bröllopsdag. Det här gör jag redan men jag vill bli ännu bättre! Även efter er fotografering tillsammans med mig vill jag ge er den bästa tänkbara upplevelsen.
  • Jag vill visa mer av mig. Både här på min webbsida men också på Instagram då jag är inte bara mitt företag utan jag är en person.

Framåt

Jag har trots allt bara varit heltidsfotograf i snart två månader efter att ha haft det som sidoföretag i åtta år men det känns så himla rätt. Det var det här jag var menad att göra och jag hoppas att ni ser det!

Om du är intresserad av att boka mig som fotograf är du välkommen att kolla runt här på min sajt eller skicka ett mejl till mig!

Dela post

Kommentarer Expandera -
Lägg till kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *