Frågor & svar

Skriver vi avtal och betalar vi en bokningsavgift?

Vi är intresserade av att boka dig men hur gör vi?

När behöver vi boka dig?

Jag har fått förfrågningar med 1-2 års framförhållning men också några månader. För att just vara säker på att jag är ledig er bröllopsdag rekommenderar jag er att boka minst 1 år innan, speciellt för datum (lördagar) under högsäsong. Jag har redan börjat få förfrågningar och bokade datum för 2022 & 2023.

Känner ni att ni har fastnat för mig och mina bilder? Det enklaste sättet är att kontakta mig via mejl eller kontaktformuläret med så mycket information om er dag som ni har möjlighet att dela med er av. Därefter ser jag om jag är ledig det datumet och skickar mer information om priser, vad ni kan förvänta er etc. Är jag inte ledig så skickar jag lite rekommendationer på kollegor med liknande stil istället.

För att reservera ert datum betalar ni en bokningsavgift (en del av totalbeloppet som senare dras av på slutfakturan) och vi skriver avtal. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar vid avbokning då den garanterar er bokning samt täcker allt förarbete och eventuella resekostnader. Mer info om detta står i avtalet.

Hur lång leveranstid har du?

Vad händer om vi vill att du stannar flera extra timmar?

Kan vi ångra bokningen?

Ett par dagar efter ert bröllop får ni ca 10st sneak peek-bilder som ni kan ladda upp på era sociala medier eller visa era nära och kära. För resterande bilder under lågsäsong är leveranstiden ca 3 veckor och under högsäsong upp till 8 veckor men det brukar gå mycket snabbare än så.

Tyvärr så fotograferar jag inte fler timmar utöver de paket jag erbjuder nedan.

Ni kan ångra er bokning upp till 14 dagar efter påskrivet avtal. Detta ska informeras till mig skriftligen på emma@emmaeriksson.com. Bokningsavgiften betalas då tillbaka inom 10 dagar. 2 000 SEK återbetalas ej då det täcker redan administrativt utfört arbete.

Obs! Ni kan inte ångra en bokning där uppdraget redan har utförts.

Vad gör vi med porträttfotograferingen om det regnar?

Vi är obekväma framför kameran, fungerar det ändå?

Många som kontaktar mig säger att de båda eller ena partnern inte känner sig bekväm framför kameran – det är något jag löser enkelt, det lovar jag! Jag kommer att förbereda övningar som vi gör tillsammans under porträttsessionen så att ni minns den tiden som rolig och inte “jobbig“.

Det är alltid bra att ha en plan B. Det blir bra bilder vid ett “sämre“ väder också. Dels kan vi använda paraplyer som rekvisita, stå under träd eller under tak/inomhus. Det beror på bröllopsplats såklart. Vi diskuterar en plan B i god tid innan er bröllopsdag. Tyvärr kan vi inte påverka vädret men jag lovar att det kommer att bli fantastiska bilder ändå för det handlar ju trots allt om er!