stadshuset vigsel

Tillbaka på Stadshuset

Igår fotograferade jag mina första bröllopsporträtt på Stockholms Stadshus för denna säsong! Det var soligt vilket var en underbar känsla då vi inte har sett solen på länge här i Stockholm. Jag har dessutom inte varit inne i stan sedan början på december så det kändes lite märkligt att åka in.

Nåväl, jag fotograferade Peter & Hannan som skulle vigas senare vid 17.30. Då det är kolsvart ute den tiden så rekommenderade jag att vi skulle ta bröllopsporträtten tidigare på dagen istället. När jag hade fotograferat klart mötte jag upp en kollega och hjälpte henne med att filma en förlovning. En himla mysig dag om ni frågar mig!

fotograf stadshuset

Dela post

Kommentarer Expandera -
  1. Hi Emma,
    Love your photography! My Swedish boyfriend and I are looking at eloping to Stockholm and getting married at Stadhuset. We have not booked a time yet but are looking around April/May/June 2022 once the weather (hopefully) will be warmer.
    I was wanting to enquire about your availability and see what dates you are available or already shooting other city hall weddings at Stadhuset. Do you have any dates that are blocked out that you are unavailable?
    Look forward to hearing from you,
    Corina

Lägg till kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *