bröllopsfotograf stadshuset
bröllopsfotograf stockholm

Idéen började med att jag fick väldigt många förfrågningar som jag tyvärr fick tacka nej till. Därefter började jag rekommendera ett par kollegor som gärna ville fotografera men inte göra själva för- och efterarbetet. Så här är vi nu!

Genom att ingå i mitt team så kommer du att fotografera uppdrag för mig som jag sedan redigerar samt levererar till kund.

Jag hoppas att du vill joina!

Vill du fotografera bröllop och ingå i mitt team?

Oavsett om du drömmer om att fotografera bröllop eller är en bröllopsfotograf redan idag så är du välkommen att joina mitt team!

Vem är du?

Fördelar

Några fördelar med att ingå i mitt team är att du får betalt för något du tycker om att göra. Du får möjlighet att börja fotografera bröllop men om du idag redan är bröllopsfotograf får du möjlighet till fler bokningar.

Du slipper att göra för- och efterarbete. Du fotograferar och lämnar sedan över bilderna till mig som redigerar och levererar till kund. Du får självklart, om kund är okej med det, använda bilderna i egen marknadsföring. Du behöver inte marknadsföra dig utan får förfrågningar av mig direkt.

Jag söker efter dig som är avslappnad, närvarande och professionell. Du får gärna ha fotograferat bröllop tidigare, om inte så får du hänga med mig på 3-4 fotograferingar så att du vet hur det går till. Du ska vara pålitlig och självgående.

Professionell utrustning med backuplösningar samt fotografering i RAW är ett krav.

Viktig information!

  1. Vi kommer att skriva avtal oss emellan gällande arvode, leverans etc.
  2. Du kan bli bokad till bröllop eller event flera månader i förväg och behöver därför vara tillgänglig den helg eller vardag det gäller.
  3. Det är jag som är ansvarig för bokningsprocessen, administration, redigering samt leverans av bilderna.
  4. Du lämnar ifrån dig råmaterialet inom en vecka efter uppdragets datum genom min dropbox så att jag kan redigera och leverera till kund.
  5. Du ska ha möjlighet att fakturera mig.