parfotografering stora skuggan

Parfotografering med Siri & Carl i Stora Skuggan

Något jag har börjat med igen är att inkludera en parfotografering i mina bröllopspaket. Dels för att lära känna er som par bättre men också så att mina brudpar får känna på hur det känns att stå framför kameran.

Den andra maj träffade jag äntligen Siri & Carl som ska gifta sig i september på Sundby Gård. Vi gick en promenad runt Stora Skuggan, i närheten av där jag bor, och tog bilder på olika platser. Vid varje ny plats fick de nya övningar att göra medan jag fotograferade. Eftermiddagen bjöds på många skratt och mycket prat. Ser verkligen fram emot att föreviga deras bröllopsdag!

ett par står på en kulle i Stora Skuggan
parfotografering i Stora Skuggan
avslappnad parfotografering där de skrattar
parfotografering i Stora skuggan
parfotografering i stora skuggan
Parfotografering i Stora Skuggan
ett par som är kära
avslappnad parfotografering i stockholm med ett glatt och kärleksfullt par
parfotografering Stora Skuggan

Dela post

Kommentarer Expandera -
Lägg till kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *