Ett par fotograferas i Stora Skuggan där de ler mot varandra

Parfotografering i Stora Skuggan med Sanna & Robban

Tänk er att ni går på en dejt för att få lite egentid tillsammans och dessutom fångar dejten på bild? Det är många som säger till mig att de inte har några bra bilder på dem tillsammans. Oftast är just bröllopsbilderna eller bilder från en parfotografering de bästa och kanske de enda som finns.

Sanna och Robban ska gifta sig i sommar och var lite nervösa inför fotograferingen. Därför bokade vi in en parfotografering så att de skulle dels få träffa mig men också prova att stå framför kameran. De ville gärna fotograferas i en miljö som skulle påminna om platsen de ska gifta sig på men också där de har varit tidigare.

Jag brukar rekommendera att parfotograferingen sker i en miljö som känns bekväm. Det kan vara ute i naturen med en romantisk picknick, ute på klipporna i skärgården med en var sin öl, på promenad inne i stan där vi sedan sätter oss och tar en kopp te eller kaffe. Det är då bilderna blir som allra bäst och minnesvärda, se bara hur fint det blev från fotograferingen med Sanna och Robban.

Svartvit bild på ett par som skrattar. Kvinnan hänger på mannens rygg.
En svartvit bild på ett par som sitter ned i gräset och pratar med varandra
Ett par håller varandra i händerna.
Ett par sitter i gräset.

Dela post

Kommentarer Expandera -
Lägg till kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *