flatlay kamera

Närvarande

Varmt

Genuint

Naturligt

Filmiskt

Nostalgi

emma eriksson

Det bästa jag vet är att skapa. Min kreativitet har alltid funnits närvarande på olika sätt. Jag har spelat piano, målat med oljefärger och slutligen förstod jag att mitt syfte var att fånga mötet och kontakten mellan människor på bild.

Efter att ha haft mitt fotograferande som sidogrej sedan 2012 valde jag efter 5 års studier och 4 lärorika år i mediabranschen satsa fullt ut på min dröm, att få föreviga viktiga ögonblick och stunderna däremellan på heltid. Fotograferandet är ändå en del av den jag är och en av de saker jag värdesätter allra mest, det är min passion.

Jag gillar det enkla, operfekta och vill vara där i stunden, observera och fotografera det jag ser runt omkring mig.

Min inspiration kommer från filmer, musik, människor jag möter, ljus, minimalism och det operfekta. Man hittar mig ofta i skogar, på ängar och i andra vackra landskap med min kamera.

Med mina bilder vill jag beröra och överraska. Fånga det äkta, ärliga och genuina. Jag fotograferar av den anledning så att ni kan minnas tillbaka på dessa stunder för resten av era liv och därefter visa för nästkommande generationer.

Mina favoritsaker här i livet.

Min bildstil.

Fotografering, blommor, kreativitet, vackra solnedgångar, långsamma morgnar, romantiska filmer, besöka mysiga caféer, spela vinylskivor, dricka starkt kaffe, frihet, resa och upptäcka världen samt umgås med de jag älskar.

Min bildstil är kreativ, avslappnad och dokumentär. Andra beskriver mig och min bildstil som autentisk och närvarande vilket är det jag vill förmedla. Jag berättar i bilder det jag ser och upplever där och då. Varje fotografering är unik. Det jag tar fram i mina bilder är vilka ni är, på riktigt.