Mini sessions för familjer i Stockholm

familjefotografering stockholm

Mini session

Nästa tillfälle: 15 oktober, Norra Djurgårdsstaden

Tillgängliga tider (svart = ledigt):

10.30-11.00

11.15-11.45

12.00-12.30

12.45-13.15

13.30-14.00

14.15-14.45

15.00-15.30

Du får:

• 30 minuters familjefotografering
• 5 st digitala bilder
• Fria framkallningsrättigheter
• Extra bilder kostar 550 kr / st

2 000 kr (ord pris. 4 500 kr)

Rött = Fotoplats

Blått = Parkering vid Stora Skuggans Värdshus

03

02

01

Leverans

Fotografering

Reservera din plats

Dagen efter fotograferingen får ni en sneak peek-bild så att ni inte behöver vänta allt för länge innan jag skickar ett galleri med bilder för urval. Du kan förvänta dig att få detta inom 14 dagar. Därefter kan ni välja ut era 10 favoriter inom 14 dagar.

Fotograferingen äger rum på Stora Skuggan i Norra Djurgårdsstaden. Det finns parkering i anslutning till Stora Skuggans Värdshus och de närmsta stationerna är Universitetet (T) eller Jaktgatan (Buss).

Ni fotograferas i 30 minuter och vi hinner med många olika slags bilder under denna tid.

Vad roligt är du är intresserad av en plats på en av mina mini sessions! För att reservera din plats mejlar du till emma@emmaeriksson.com dina kontaktuppgifter (mejl, mobilnummer + adress) samt tiden du är intresserad av så skickar jag därefter en reservationsavgift på faktura. När den är betald så har du bokat din plats.

familjefotografering

Vad ska vi tänka på inför fotograferingen?

en liten pojke har en grå stickad tröja och går längs det höga gräset i stora skuggan

Först och främst, ni ska ha kul tillsammans! Klä er gärna bekvämt, luftigt och i jordnära färger. Ni kan matcha varandra genom att låta era kläder vara i liknande kulörer.

Under höst och vinter är det fint att klä sig lager på lager med skjorta, stickad tröja eller vad ni tycker är skönt att ha på sig. Undvik gärna stora tryck och kepsar.

Tänk på att jag gör så gott jag kan för att få till så många konstellationer som möjligt under vår stund tillsammans. Enskilda porträtt, hela familjen tillsammans och levande "i nuet"-bilder. Jag fotograferar på ett lekfullt och lugnt sätt där jag ofta bjuder in de små ifall de är nyfikna på kameran.

Fotograferingen blir av så länge det inte är storm och oväder i form av ösregn. I de fallen kontaktar jag er dagen innan och vi bokar om tillfället till en ny dag som passar er.

familjefotografering stockholm

Mini sessions, eller minifotografering som det också kallas, är en slags familjefotografering där du kan boka mig för ett mer förmånligt pris. Dessa tillfällen är perfekt för att samla familjen på bild och kanske senare ge som förstoring i julklapp till nära och kära.

Jag erbjuder minifotograferingar 2-4 gånger per år eller när efterfrågan blir väldigt stor.

Det som ingår är 30 minuters fotografering på plats vald av mig. 10 st digitala bilder som ni tillsammans väljer ut i ett bildgalleri. Därefter kan ni självklart köpa till extra bilder för 550 kr / st.

Vad är mini sessions?