Ni är med största sannolikhet här för att ni är kära och ska gifta er. Stort grattis till ert kommande bröllop!

stockholms stadshus

Det är september 2009 och jag ska fotografera mina allra första bröllopsporträtt, vid Stockholms Stadshus. Det blir en början på något som senare ska bli min stora passion. Idag, 12 år senare fotograferar jag vigslar och bröllopsporträtt på Stockholms Stadshus året runt. Det kan vara minusgrader, ösregn eller den varmaste sommaren på väldigt länge. Den fina med Stockholms Stadshus är den stora variationen av vrår att fotografera i och möjligheter till att experimentera men också dess historia.

Under vår stund tillsammans så hinner vi med en hel del. Även om området runt Stadshuset är litet så finns det oändliga möjligheter för fotografering. Vi hinner exempelvis med vigsel på max fem minuter, porträttfotografering runt om Stockholm Stadshus, gratulationer och eventuellt en promenad i närområdet (exempelvis Gamla Stan, Kungsholmen eller Riddarholmen) för fler porträttbilder.

Är ni nyfikna på hur en vigsel i Stockholms Stadshus går till? Kolla in mitt blogginlägg om det här!

bröllopsfotograf stadshuset stockholm
bröllopsfotograf stockholms stadshus

Kreativt

Genuint

Varmt

Nostalgi

bröllop i stadshuset

Boka

Om ni har kikat runt på min sajt och känner att jag kan vara rätt bröllopsfotograf för er så är ni varmt välkomna att skicka en förfrågan via formuläret längre ned på sidan. Om jag är ledig ert datum paxar jag det och vi skriver ett avtal. Totalbeloppet faktureras i samband med bokning där en del är en bokningsavgift.

01

stadshusbröllop

Mötas

Jag träffar gärna er innan på en kaffedejt via videosamtal eller irl. Detta för att vi ska lära känna varandra lite bättre och där vi kan prata om er bröllopsplanering, era frågor och önskemål.

02

bröllop stadshuset tomtebloss

Fotografering

På bröllopsdagen möter jag upp er i god tid vid Stockholms Stadshus där jag börjar dokumentera er stund tillsammans. Vi hinner med vigsel, porträtt och ev. gratulationer/gruppfoton. Ni behöver inte ha förkunskap för att bli fotograferade utan jag vägleder er så att det spontana och genuina kommer fram naturligt. Det viktigaste är att ni öppnar upp er för mig, då lovar jag att ni kommer att få fantastiska bilder.

03

Lilla paketet

Porträtt + vigsel

Priser

1h fotografering

Ni får därefter välja ut 20st digitala bilder från dagen som är noggrant redigerade. För fler bilder kostar de 450kr/st.

Bilderna levereras högupplöst och lågupplöst via ett webbgalleri som ni kan dela med nära och kära.

Ni har även möjlighet att välja till en brudbukett från BloomspourMoi där leveransen sker direkt till Stadshuset inför er vigsel & fotografering. Fråga om pris.

bröllop stadshuset

Stora paketet

Porträtt + vigsel + Gruppbilder

1h fotografering

Ni får därefter alla bra bilder från dagen (ca 100-150st) noggrant redigerade.

Bilderna levereras högupplöst och lågupplöst via ett webbgalleri som ni kan dela med nära och kära.

Ni har även möjlighet att välja till en brudbukett från BloomspourMoi där leveransen sker direkt till Stadshuset inför er vigsel & fotografering. Fråga om pris.

PRIS FRÅN:

7 500 kr

PAKETPRIS:

10 000 kr

Vanliga frågor

01

Hur lång tid tar en vigsel i stadshuset?

02

Vigseln tar ungefär 2-5 minuter. Så det är kort! Jag har skrivit ett inlägg om hur en vigsel i Stockholms Stadshus går till här.

Kan vi ändra från "Lilla Paketet" till det "StorA Paketet" om vi vill ha flera bilder än vad vi tänkt?

Ja, ni får självklart ändra från "Lilla Paketet" till "Stora Paketet" om ni hellre vill ha alla bilder. Jag är flexibel!

03

Vi ska gifta oss i hemlighet, kan du vara ett av våra vittnen?

Absolut! Jag har varit vittne flera gånger och är det gärna för er.

Skicka förfrågan

Skicka er förfrågan i förmuläret nedan.

Om jag inte har svarat inom 2 dagar har något knasigt hänt. Kolla gärna också er skräppost. Det är även därför jag ber er fylla i ert mobilnummer så att jag kan kontakta er den vägen när jag har svarat.