Jag är en trygg, kreativ & avslappnad bröllopsfotograf som fokuserar på detaljer, känslor och det som händer där och då under er bröllopsdag. För mig är det viktigt att ni litar på mig och att bilderna från er bröllopsdag ska få er att känna mycket, länge.

bröllopsfotograf krägga herrgård
bröllopsfotograf ulriksdals trädgård
bröllopsfotograf noors slott
bröllopsporträtt stora skuggan

“Alltså WOW...!! Vilka bilder! Vi ångrar inte en sekund att vi anlitade dig! Alla är superfina.”

— LEONORA & ALEX

Vi är obekväma framför kameran, fungerar det ändå?

Många som kontaktar mig säger att de båda eller ena partnern inte känner sig bekväm framför kameran - det är något jag löser enkelt, det lovar jag! Jag kommer att förbereda övningar som vi gör tillsammans under porträttsessionen så att ni minns den tiden som rolig och inte “jobbig“. För er som bor eller kan ta er till Stockholm har vi en så kallad parfotografering innan er bröllopsdag där ni får se hur jag jobbar och känna på hur det är att stå framför kameran.

bröllop tyresö
bröllop såstaholm hotell
bröllop skytteholms hotell
bröllopsfotograf södertuna slott

Bokning

Om ni har bekantat er med min bildstil och känner att ni har hittat rätt bröllopsfotograf för er är ni varmt välkomna att höra av er till mig via kontaktformuläret längre ned på sidan för att se om jag är tillgänglig ert datum.

När ett kontrakt är påskrivet och bokningsavgiften betald så har ni bokat ert datum!

01

parfotografering i stora skuggan

MÖTE & PARFOTOGRAFERING

Jag ses gärna på en kaffe på ett mysigt café i Stockholm eller via ett videosamtal. Där pratar vi mer om era bröllopsplaner, om ni har några frågor samt lär känna varandra.

För er som bor eller kan ta er till Stockholm erbjuder jag en kostnadsfri parfotografering så att ni får lära känna mig och mitt arbetssätt bättre. Fotograferingen tar vi på en plats som betyder mycket för er.

02

bröllop stadshuset

FÖRBEREDELSER INFÖR

Strax efter bokning skickar jag ut ett formulär för att lära känna er bättre där ni också fyller i information som är bra för mig att veta. Era toastmasters får jättegärna kontakta mig om det planeras överraskningar som kan vara bra för mig att ha koll på under bröllopsdagen.

03

3, 6 eller fler timmar

Längre bröllop

Mina Paket

För er som planerar 3 timmar eller längre. Dessa paket kan bokas redan 1 år innan planerat bröllopsdatum där lördagar mellan juni-augusti bokas upp snabbt.

- Möte

- Tips & inspirationsguide för planering

- Support från mig innan, under och efter bröllopet

- Bildredigering av alla bra bilder

- Minst 200 bilder

- Hög & lågupplösta digitala bilder via ett webbgalleri

- Fria framkallningsrättigheter

- 15st utvalda prints á 10x15

- USB för backup

- Erbjudanden på förstoringar och album vid beställningar via webbgalleriet

bröllopsfotograf stockholm

1,5 timmar

Intima bröllop

För er som planerar en liten intim vigsel med upp till 5 gäster. Jag fotograferar er under 1,5 sammanhängande timmar som täcker porträtt, gruppbilder + vigsel. Detta paket kan enbart bokas i Stockholm och tidigast 3 månader innan bröllopsdatum.

- Möte

- Support från mig innan, under och efter bröllopet

- Bildredigering av alla bra bilder

- Minst 100 bilder

- Hög & lågupplösta digitala bilder via ett webbgalleri

- Fria framkallningsrättigheter

- 15st utvalda prints á 10x15

Pris från:

15 000 kr

Finstilt

Alla priser är inklusive moms och det går även att skräddarsy egna paket efter önskemål. Vill ni addera extra timmar på de paket jag erbjuder kostar dessa 3000 kr/extra timme.

PRIS:

11 000 kr

Skicka förfrågan

Skicka gärna en förfrågan nedan så svarar jag så snart jag kan. Om jag inte svarat inom 2 arbetsdagar har något knasigt hänt. Skicka då gärna ett mejl till hello@emmaeriksson.com. Ett tips är att också kolla skräpkorgen.