bröllop på ekeby loge

"Alltså… WOW vilka fantastiska bilder! Heeelt otroligt 😭 Tack för igår, vi är redan så himla glada och. nöjda med bilderna och hur trevligt vi hade det med dig mitt i all nervositet! Och alla var helt tagna över hur duktig du var och ville ha dina kontaktuppgifter så vi har delat ut och länkat dig till alla! Tack så himla mycket, du är fantastisk! Kram från Ellen och Marcus plus alla gästerna ❤️"

— ELLEN & MARCUS

bröllopsfotograf krägga herrgård
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf jönköping
bröllop skytteholms hotell

Hur går det till?

01

03

02

KONTAKT

BOKNING

Support

Om ni har bekantat er med min bildstil och känner att ni har hittat rätt bröllopsfotograf för er är ni varmt välkomna att höra av er till mig via kontaktformuläret längre ned på sidan för att se om jag är tillgänglig ert datum.

Därefter kan vi boka in ett kortare och digitalt avstämningsmöte för att få träffas snabbt innan bokning.

Ni är alltid välkomna att höra av er till mig vid frågor eller funderingar som rör ert bröllop. Jag har lång erfarenhet av olika typer av upplägg och det finns inget rätt eller fel.

Om jag är tillgänglig ert tänkta datum, frågar jag er om adressuppgifter etc för att skicka ett kontrakt samt en bokningsavgift på 5000kr (som dras av på slutfakturan).

När ett kontrakt är påskrivet och bokningsavgiften betald så har ni bokat ert datum!

Observera att det är först till kvarn!

Mina Paket

3 timmar

bröllopsfotograf stockholm

1,5 timmar

Intima bröllop

Läs mer om mina paket

Kontakta mig

Fyll i formuläret (eller mejla direkt till emma@emmaeriksson.com) för att snabbast och enklast kontakta mig och boka in ett digitalt möte. Berätta gärna så mycket som möjligt om er och er önskade fotografering. Skriv gärna om hur ni träffades, vad ni har för budget och hur er planering ser ut.