Om migBröllopsfotograf i Stockholm och Sverige

Lite om vem jag är

Det är jag som är Emma. Jag har fotograferat i snart sju år och det är bakom kameran jag känner mig trygg. Där bakom kameralinsen kan jag vara mig själv, experimentera och utforska min kreativitet. Jag är därför jätteglad och tacksam för att ni har hittat hit!

Fotografering har alltid varit en del av mig och det var min mamma som fick mig att börja fotografera. Hon har, så länge jag kan minnas, fotograferat. Jag har alltså fått min kreativa sida av henne. Pappa däremot är den som uppmuntrat mig till att jobba med det jag älskar mest av allt, fotografi. Jag är väldigt romantisk och nostalgisk som person och det är genom bilderna från min uppväxt jag kan minnas hur det såg ut eller kändes då. Det är kanske också därför jag älskar att dokumentera bland annat bröllop för det är en så viktig dag att minnas. Därför tror jag på de riktiga ögonblicken som bara händer där och då, vilket är det jag dokumenterar. Jag fotograferar inte bara bröllop utan alla typer av porträtt, event, företag och livsstilsbilder.

Från och med 2016 är jag även baserad på Österlen i Skåne och tar gärna emot bokningar däromkring.

 

my wed emma erikssonsisters in lawscandinav bildbyrå

bröllopsfotograf stockholm

Emma fotograferade under vår bröllopsfest då vi gifte oss vid ett tidigare tillfälle,men hon har lyckats fånga fantastiska ögonblick och varje gång vi kollar igenom bilderna är det som att återuppleva vår bröllopsfest om och om igen. Hon är superduktig på det hon gör och gör det med stor bravur! Tusen tack för att du ville vara delaktig på vår dag!”
– Petra & Oliver

“Emma lyckades fånga magiska ögonblick under vårt bröllop! Hon var överallt med kameran utan att hon märktes. Det blev fantastiska bilder och det är en fröjd att kunna återuppleva dagen genom hennes bilder om och om igen. Våra varmaste rekommendationer!”
– Lena & Nicklas

“Emma är en fantastisk fotograf som lyckades fånga och föreviga vårt vackra bröllop. Kombinationen av att både få med detaljer och helhet samt att blanda klassiska motiv med mer moderna gör att det är tryggt att ha Emma på plats. Bilderna visar vår stora dag och det är en glädje att nu i efterhand titta och tänka tillbaka. Tack Emma!”
– Jennie & Richard

Läs fler fina ord här!