back

Hitta bröllopsinspiration på Sisters in Law

January 12, 2016
bröllopsfotograf såstaholm hotell och konferens

Det är äntligen ett nytt år och jag hoppas att ni har haft en trevlig jul och nyår! Nu är det dags att komma igång här med blogg och hemsida! Jag har haft mitt företag som bröllopsfotograf i fyra år och tiden har verkligen rusat iväg. I år är några av mina mål att utveckla min verksamhet både kring mitt sätt att arbeta, bokningsprocessen, priser, erbjudanden och innehåll på hemsidan samt bloggen. I bloggen tänkte jag börja dela med mig av företaget, uppdrag som jag gör, min vardag och tips kring bröllopsplanering!

Bröllopsinspiration

I december blev jag publicerad som bröllopsfotograf på inspirationssidan Sisters in Law vilket känns jättekul. Sisters in Law är en hemsida och blogg som ger tips och inspiration om allt som rör bröllop. De har en samlingssida för olika företag som jobbar i bröllopsbranschen där ni kan finna talangfulla företagare som passar just er!

sisters in law - bröllopsinspiration

Nedan ser ni min presentationssida under kategori bröllopsfotograf! Jag är så glad och tacksam att jag får hänga på samma sida som flertals talangfulla bröllopsfotografer runt om i Sverige och världen. Sisters in Law låter även brudpar samt fotografer att publicera riktiga bröllopsstories så att kommande brudpar kan bli inspirerade. Jag ska skicka in ett eller två bröllop dit i vår och hoppas att det är något som kan inspirera.

Ja, ni läser rätt. Jag kommer vara verksam både i Stockholm och Österlen från och med 2016 och tar gärna emot bröllopsbokningar runt om i dessa områden!

sisters in lawsisters in law

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.