back

Fotograf besöker Visby, Gotland

April 24, 2016
bröllopsfotograf visby

Min lillebror bor för tillfället i Visby på Gotland där han studerar företagsekonomi. Jag åkte i höstas dit för att hälsa på honom och för att se mig omkring, jag har nämligen inte varit där sedan jag var 3 år. Vilket fantastiskt ljus och vilka fina miljöer det finns i Visby! Gillade verkligen det jag fick se. Om ni ska gifta er i Visby eller någon annanstans på Gotland i framtiden så vill jag jättegärna fotografera! Passade på att fotografera lite när jag ändå var på plats.

bröllopsfotograf visbybröllopsfotograf visby havet bröllopsfotograf visby

brollopsfotograf-visby-9463
bröllopsfotograf visby

bröllopsfotograf visbybröllopsfotograf visby bröllopsfotograf visby bröllopsfotograf visby bröllopsfotograf visbybröllopsfotograf visby

fotograf besöker visby
fotograf reser till visby 1

Bröllopsfotograf Visby | Gotland

Kommentarer

Åh, Gotland är fantastiskt! Jag var där senast 2012 då jag pluggade där. ljuset är fantastiskt.

Åh ja! Är glad att jag åkte dit!

Sååå fina bilder! Älskar Visby, var där förra sommaren 🙂

Tack snälla! Kram

Visby och hela gotland är ju fantastiskt fint!

Ja! Älskar Gotland!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.