Priser

Jag vet att det finns många, många duktiga fotografer i Sverige, Europa och världen. Därför är det viktigt att ni väljer en bröllopsfotograf vars konst tilltalar er och visar resultat ni kan tänka er titta på hela livet. Vi jobbar på olika sätt med att föreviga er dag och erbjuder olika tillval i våra olika paket. Så, därför är det viktigt att ni tycker om mina fotografier och bildstil men också att ni känner att ni kan lita på mig. Titta därför gärna på mina bilder.

Är jag den fotograf vars bildspråk tilltalar er? Då ser jag fram emot att veta mer om vilka ni är och om ert kommande bröllop! Jag är baserad i Stockholm men hela världen är min arbetsplats så tveka inte att höra av er till mig oavsett var ert bröllop ska hållas. Jag vill också gärna höra mer om er och ert bröllop när ni skickar ett mejl samt varför ni är intresserade av att ha just mig på plats för att dokumentera er bröllopsdag.

Mina bröllopspriser startar på 14.000 kr för tre timmars fotografering. Därefter kan ni lägga till valfri mängd timmar, skicka gärna ett mejl om du är nyfiken på dessa timpriser samt hur det fungerar. Oavsett antal timmar ingår följande:

» Möte, support och planering
» Fotografering under bröllopsdagen
» Leverans av högupplösta bilder via ett webbgalleri
»
Bildspel

brollopsfotograf priser

Priserna är baserade på sfotos prisguide samt alla kostnader runtomkring en fotografering. Mejla mig för att få en fullständig prislista och se vad som inkluderas i mina paket.


Ditt Namn (required)

Din Email (required)

Ämne

Din förfrågan