back

Bröllopsfotograf i Jönköping

September 19, 2016
bröllopsfotograf jönköping

I helgen fotograferade jag ett bröllop i Jönköping. Det kändes väldigt nyttigt och spännande att ta sig utanför Stockholmsområdet och få ny inspiration. Det hjälpte otroligt mycket då vi fotograferade porträtten i Dumme Mosse Naturreservat som jag blev såå förälskad i. Borde verkligen ta mig ut mer och upptäcka städer, natur och allt sådant. Det gör att min kärlek till fotografi föds på nytt.

Letar ni efter en bröllopsfotograf i Jönköping? Hejhej, boka mig! Jag kommer gärna tillbaka! Se några sneak peeks nedan:

bröllopsfotograf jönköpingbröllopsfotograf jönköpingbröllopsfotograf jönköpingbröllopsfotograf jönköpingbröllopsfotograf jönköping

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.