Bröllopsfotograf i Jönköping

I helgen fotograferade jag ett bröllop i Jönköping. Det kändes väldigt nyttigt och spännande att ta sig utanför Stockholmsområdet och få ny inspiration. Det hjälpte otroligt mycket då vi fotograferade porträtten i Dumme Mosse Naturreservat som jag blev såå förälskad i. Borde verkligen ta mig ut mer och upptäcka städer, natur och allt sådant. Det gör att min kärlek till fotografi föds på nytt.

Letar ni efter en bröllopsfotograf i Jönköping? Hejhej, boka mig! Jag kommer gärna tillbaka! Se några sneak peeks nedan:

bröllopsfotograf jönköpingbröllopsfotograf jönköpingbröllopsfotograf jönköpingbröllopsfotograf jönköpingbröllopsfotograf jönköping

  • Agnes said:

    Ååh!! Så kul att se! Vi är (som jag skrivit typ femtielva gånger nu haha) så pepp på bilderna! Kram till dig Emma!

    • Emma said:

      Åååh, fina ni är! Jag ser fram emot att leverera dem till er. Kram!