back

Anna & Oskar | Vaxholms kyrka och Tornvillan

September 25, 2016
bröllopsfotograf vaxholm tornvillan

Sista långbröllopet för denna säsong. Gårdagen var fantastisk på alla sätt och vis. Anna, en stark och glad tjej som inspirerar och gifter sig med en fantastisk man. Först skulle jag bara närvara fem timmar, från porträtt fram till middagens start. Någon vecka innan ringde Anna mig och ville hellre att jag stannar hela kvällen och det är jag så otroligt glad för. Anna hade nämligen varit på ett bröllop några veckor tidigare och insåg att det är under kvällen de kan slappna av och allting händer där kameran knappt märks av.

Innan den första dansen frågade jag Oskar “HUR KÄNNS DEET!?” och han svarade “DET ÄR OVERKLIGT! SÅ OVERKLIGT!”. Vid det ögonblicket insåg jag varför jag älskar att fotografera bröllop. För att det betyder något, jag får nämligen omringas av glada människor och kärlek. Inte nog med det, jag får föreviga två personers lyckligaste dag.

bröllopsfotograf vaxholm tornvillanbröllopsfotograf vaxholm tornvillanbröllopsfotograf vaxholms kyrkabröllopsfotograf vaxholm tornvillanbröllopsfotograf vaxholms kyrka bröllopsfotograf vaxholm tornvillanbröllopsfotograf vaxholm tornvillanbröllopsfotograf vaxholm tornvillanbröllopsfotograf vaxholm tornvillan

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.